Ajankohtaista

14.8.

Sisäkausi 2023-2024 on alkanut 14.8. Irtovuorojen varaaminen tapahtuu tuttuun tapaan Cintoian järjestelmän kautta. Vakiovuorojen varaukset Velin tai Matin kautta. Ulkokentät ovat varattavissa niin kauan, kun pelikelejä on.

3.5.

Ovikoodijärjestelmä toimii jälleen normaalisti. Löydät henkilökohtaiset ovikoodisi (PIN) Cintoian varausjärjestelmän profiilisi kautta. Muistaa laittaa koodin perään #

2.4.

Yhtiökokous keskiviikkona 19.4.

14.3.2023

Valot syttyvät nyt 7min ennen vuoron alkua (ennen 5min) ja sammuvat kymmenen minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Varauskalenterista voi varata vuoroja kolme viikkoa eteenpäin (aikaisemmin kaksi viikkoa).

12.2.2023

Halleista voi nyt varata vuoroja jo klo 6-7.

1.2.2023

Valojärjestelmä on täysin automatisoitu. Valot syttyvät aina 5min ennen vuoron alkua ja sammuvat 10min vuoron jälkeen.

27.12.2022

Hyvä Järvenpään Tennishallin asiakas,

Olemme siirtyneet ti 27.12.2022 käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset suoraan täältä https://jarvenpaantennis.cintoia.com.

Vanhat SL Systemsin tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeukset: tunnukset jo muualla Cintoia-järjestelmässä ja vakiovuorolaiset, ohje alla). Huom! Jos sinulla on saldoa vanhassa järjestelmässä, niin saat sen näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä:

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä. Jos kirjautuminen ei jostain syystä onnistu, ota yhteyttä tuki.jarvenpaantennishalli@cintoia.com.

Jos sinulla on vakiovuoro:

Kauden 2022-2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään ja tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Vakiovuorolaiset saavat tunnukset käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta "Kirjaudu" ja "Salasana unohtunut". Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot eivät päivity siirrossa, joten käythän laittamassa vuorosi myyntiin tarvittaessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki.jarvenpaantennishalli@cintoia.com.

Ystävällisin terveisin
Järvenpään Tennishallin väki